Turkije Reizen


Turkije Groepsrondreizen

Groepsreizen maak je samen met mensen die Turkije echt willen leren kennen. De reis wordt begeleid door een reisleider. Tijdens deze reizen ga je op zoek naar de beleving van de lokale cultuur, kom je in contact met de lokale bevolking, bezoek je de belangrijkste hoogtepunten van Turkije en kom je op bijzondere plaatsen waar niet iedereen komt. Groepsreizen zijn vaak actieve en avontuurlijke rondreizen. Maar je kunt ook kiezen voor luxe rondreizen.

Turkije groepsreizen


Turkije individuele reizen en Reizen op maat

Individuele reizen of reizen op maat zijn samengesteld voor twee personen, eventueel uitgebreid met vrienden. Je kunt helemaal zelf je eigen individuele reis naar Turkije samenstellen met behulp van vakantiebouwstenen. Je ontdekt samen het prachtige Turkije. Door het combineren van deze bouwstenen stel je jouw droomreis op maat naar Turkije samen. Reizen op maat is ook mogelijk voor groepen studenten en families. De groep dient dan uit minimaal 8 personen te bestaan.

Turkije individuele reizen


Turkije vakantie met de kinderen

Reizen houdt niet op als je kinderen krijgt, het wordt wel anders. Daar wordt rekening mee gehouden bij deze gezinsreizen. Familiereizen zijn bestemd voor twee- of eenoudergezinnen met kinderen. De rondreizen met kinderen zijn bedoeld voor families met kinderen vanaf 4 jaar, maar strandvakanties met de kinderen kent veelal geen leeftijdsgrens.
Je beleeft het unieke Turkije met jouw kind en stapt in hun belevingswereld. Jouw kinderen komen terug met mooie en spannende ervaringen. Je reist samen met je kinderen veilig door Turkije met wat meer tijd voor strand en zee. De kinderen hebben daarbij leeftijdsgenoten om zich heen.
Wil je een verre avontuurlijke reis maken met jouw kinderen dan bieden de actieve reizen naar Turkije voor het hele gezin onvergetelijke herinneringen aan de cultuur en natuur van Turkije.

Turkije familiereizen


Turkije Single reizen

Singlereizen zijn bedoeld voor de alleengaande reiziger die graag op een gezellige manier samen wil reizen. Ontmoet andere singles, maak nieuwe vrienden en onderneem een fantastische en gezellige reis naar Turkije. Samen boeken met een andere single kan natuurlijk ook.

Turkije single reizen


Turkije Zonvakanties - Zonnige badplaatsen en luxe resorts

Zoek de zon op in Turkije en boek een van de zon-, en strandvakanties. Van voordelige hotels tot luxe vakantie resorts in Turkije. Wil je de koude winter ontvluchten dan zijn er ook reizen waar je kunt overwinteren in Turkije. Zoek je ontspanning tijdens een volledig verzorgde vakantie dan is een all inclusive vakantie naar Turkije de beste keuze.

Turkije zonvakantie